Política de Privacitat

La vostra privadesa és important per a nosaltres. En aquesta Política de Privadesa expliquem quines dades recopilem, com les utilitzem i com les protegim al mitjà de comunicació El Panorama.

Informació que recopilem
A El Panorama, podem recopilar diferents tipus de dades personals, incloent-hi:

1.1. Informació d’identificació personal: Això pot incloure el vostre nom, cognoms, adreça de correu electrònic, adreça postal i número de telèfon.

1.2. Informació demogràfica: Com l’edat, el gènere i la vostra ubicació geogràfica.

1.3. Informació d’ús: Recopilem informació sobre com utilitzeu El Panorama, com les pàgines que visiteu, les notícies que llegiu i el vostre comportament de navegació.

1.4. Informació del dispositiu: Això pot incloure l’adreça IP, el tipus de navegador i la versió del sistema operatiu del vostre dispositiu.

1.5. Informació de xarxes socials: Si opteu per compartir contingut de El Panorama a través de les xarxes socials, podem recopilar informació relacionada amb aquestes interaccions.

Ús de les vostres dades
Les dades personals que recopilem s’utilitzen amb els següents propòsits:

2.1. Millorar l’experiència de l’usuari: Utilitzem aquestes dades per millorar i personalitzar la vostra experiència a El Panorama.

2.2. Proporcionar contingut i notícies rellevants: Les dades ens permeten proporcionar-vos informació, notícies i contingut que siguin d’interès per a vosaltres.

2.3. Contacte i notificacions: Podem utilitzar les vostres dades per contactar-vos i enviar-vos notificacions relacionades amb El Panorama o altres serveis que oferim.

Compartir les vostres dades
Entenem la importància de protegir les vostres dades personals. No venem ni compartim les vostres dades amb tercers amb fins de màrqueting. Tanmateix, podem compartir les vostres dades amb:

3.1. Proveïdors de serveis: Empreses que treballen en el nostre nom per proporcionar serveis com l’emmagatzematge de dades, l’anàlisi de dades i altres serveis tècnics.

3.2. Requeriments legals: En cas que ho requereixi la llei o per complir amb una ordre judicial.

Seguretat de les dades
Estem compromesos a protegir les vostres dades personals i hem implementat mesures de seguretat per prevenir l’accés no autoritzat i l’ús inadequat de les vostres dades.

Drets de privadesa
Teniu drets sobre les vostres dades personals. Podeu sol·licitar l’accés, la correcció, la supressió o la portabilitat de les vostres dades personals. També podeu oposar-vos al tractament de les dades i retirar el vostre consentiment en qualsevol moment.

Contacte amb nosaltres
Si teniu preguntes, inquietuds o sol·licituds relacionades amb aquesta Política de Privadesa o les vostres dades personals, podeu contactar amb nosaltres a redaccio@elpanorama.cat.

Aquesta Política de Privadesa pot ser actualitzada ocasionalment. Si es produeixen canvis importants, us informarem mitjançant una notificació a la pàgina web d’El Panorama o per altres mitjans.