Qui Som

El Panorama vol ser una finestra oberta a la música urbana en català. Compromesos amb la cultura i la llengua, promovem un projecte autogestionat i sense ànim de lucre potenciant els artistes que omplen cartells i sales, però també aquells d’emergents que proven de fer-se un lloc al panorama. En els últims temps, una fornada de nous artistes ha demostrat que urbà i català són compatibles, i nosaltres volem ser allà per a explicar-vos-ho.

L’equip

Editors 

Irene Mendoza 

Em dic Irene i des de petita sempre m’ha atret molt el panorama musical català així com el periodisme ràdiofonic. Vaig decidir iniciar aquest projecte com una manera de combinar el meu amor per la música catalana amb la pràctica períodistica. La música catalana esta en una època de transició que l’està fent més rica i diversa i que millor que poder explicar-ho des d’aquí.

Redactors

Júlia Astals

Des de ben petita el periodisme m’ha captivat i enganxat, amb una especial predilecció per la ràdio. Sempre m’ha agradat escriure i escoltar música, per tant, no hi ha millor manera de combinar-ho que escrivint a El Panorama.

 

 

 

Eva Gutiérrez

Em dic Eva, tinc 18 anys i estudio Periodisme a la UAB. Des de ben petita m’ha agradat la música i mai he tingut un estil definit, m’agrada des de la música més moderna fins al rock dels 80 i 90. Al meu temps lliure m’agrada llegir, escriure i passar temps amb els amics. També m’agrada molt el cinema, i la meva pel·lícula preferida és El Show de Truman.

 

Marta Castany

Els meus interessos personals són la lectura, la música, la cultura, la dansa i la llengua. També, m’interessa molt el periodisme escrit i radiofònic.

 

Duna Vidalmorgó 

Em dic Duna Vidalmorgó, estudio comunicació audiovisual, tinc 20 anys i soc de Lleida. Em flipa conduir escoltant country i no sé escollir entre la escudella o fer migdiada a la platja. Ara, entre poble o ciutat, sempre poble.

Neus Aldeguer Turiera-Puigbò

Em dic Neus Aldeguer i tinc 19 anys acabats de fer. Estudio Periodisme i Ciències Polítiques a la UPF i m’apassiona tot allò que té a veure amb la comunicació! M’encanta escriure, llegir i dibuixar 🙂 Em considero una persona creativa i gaudeixo molt comunicant-me amb la gent i descobrint tot allò que passa i que no es coneix; és per això que he escollit dedicar-me al periodisme. També sóc una gran amant de la música, penso que és essencial per acompanyar la vidal!