Cartell Primavera Sound 2024

Ja s’ha anunciat el cartell complet del Primavera Sound, un dels festivals de música més grans i esperats de tot el país. Cinc dies després que s’hagués promocionat l’anunci del cartell, l’organització ha fet públic els noms que protagonitzaran l’event del 29 de maig al 2 de juny al Parc del Fòrum.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Primavera Sound (@primavera_sound)

Qüestió de renoms

El Primavera ha sorprès a tots els seus seguidors amb un anunci estrella ben allunyat de les expectatives habituals: Lana del Rey ha estat cap de cartell . Tot i el gran nivell de la neyorquina, la seva incorporació (així com la de SZA i Mitski) ha deixat un gust agredolç entre qui no la veu al nivell d’altres anys. En comparació a edicions anteriors, és cert que no hi ha artistes com els Arctic Monkeys, The Strokes, Tame Impala o Tyler, the Creator, però el Primavera ha sabut mantenir la capçalera amb una gran artista internacional.

En qualsevol cas, també es trobaven a faltar noms més locals, com la Rosalia o la més habitual Bad Gyal, mentre que els cantants en català continuen tenint-hi poca representació. Per sort hi haurà cabuda per noms com la Mushkaa, Ferran PalauGuillem Gisbert, exmembre dels Manel.

Quan arriba La Primavera?

Per poder gaudir de la llarga llista d’artistes que actuaran de cara al proper estiu —i a què cal afegir artistes com Disclosure, DeftonesRels B, Kim PetrasTroyes Sivan, entre d’altres— els fans disposaran fins el dimecres 22 de Novembre a les 23:59 per registrar-se a la prevenda.