Maria Hein a la Capsa de Música.

 

Aquest cap de setmana ha estat l’inici de la gira que promet donar molt a parlar el 2024: el “Papallones Tour”. L’intens cap de setmana de la felinitxera va començar a la Casa Seat de Barcelona, on el públic va poder gaudir de la presentació del disc, incloent-hi l’aparició sorpresa de la Mushkaa per interpretar el seu tema a dúo; Temps. Aquesta breu presentació d’una durada de mig hora només va ser un petit tastet del que es produïria el dia següent a Tarragona.

Un show 360

L’espectacle que va presentar la Maria a la Capsa de Música de Tarragona va ser tota una barreja d’emocions — un show que podria dividir-se en diverses parts, quasi com una analogia de la vida de les papallones. El concert arrenca amb un bloc de cançons més lentes, entre les quals podem trobar una barreja perfecta de cançons magistralment coreografiades, com Cansada de tu o Oblidar, i alguns temes intepretats a piano. Una primera part més vulnerable, on també podem gaudir d’alguns dels temes del album debut de la Maria; Continent i contingut i d’una versió d’Alfonsina i el mar, perfectament adaptada a l’estil sonor de la Maria.

A mig concert, trobem una part principalment formada per col·laboracions amb altres artistes, en temes com Temps amb la Mushkaa, Club amb la Julieta, o SUPERGLUUU amb el Plan-ET, el qual va apareixer per sorpresa al concert per interpretar-la plegats.

Les darreres cançons del show són algunes de les més populars del seu darrer disc, com FIU FIUUU i Mercuri i Mart, on també s’inclou La Dama de Mallorca.

Una gira prometedora

Maria Hein promet un 2024 ple de música en directe. La mallorquina, que ja ha anunciat alguna de les dates de la seva gira en sales arreu del Països Catalans, també promet estar en molts festivals aquest proper estiu, tal i com ens ha avançat en exclusiva a El Panorama. De moment, l’únic festival el qual ja l’ha anunciada en el seu cartell ha estat el festival Embassat de Sabadell, on compartirà cartell amb altres artistes com en Ralphie Choo o en Rusowsky.

@mariaheinpuig Teniu ganes de nadaaaal???🎀🎀🎀⭐️⭐️⭐️🎁🎁🎁 #nadal #xmas ♬ Nadalnadalnadal – MARIA HEIN

Nous projectes a la vista?

Tal i com ha avançat pel seu perfil de TikTok, na Maria ha estat treballant en una cançó amb temàtica nadalenca, i la qual ha de veure la llum d’aquí poc. Curiosament, la banda The Tyets també va avançar fa poc, i per la mateixa xarxa, un avançament d’una cançó amb temàtica nadalenca. La coincidència de dates fa volar la imaginació com papallones de neu i estels. El que si que no són especulacions, és que la Maria Hein té molta música llesta per ser publicada, i que continuarà treballant en més material per publicar en el proper any.

Estarem atents a les novetats musicals que ens portarà una de les artistes del moment, la qual està en un dolç moment de la seva carrera, després de múltiples actuacions, d’haver estat portada del darrer número de la revista Enderrock, i d’haver-ne guanyat el premi a Millor Artista Balear.

On veure el “Papallones Tour”?