L’Albert Martos, popularment conegut com a Alvert sempre ha sentit atracció per la sensibilitat i la creació artística. Va donar-se a còneixer el 2022 amb la seva participació al programa musical i Talent Show de TV3 Eufòria. Ha tocat des de la dansa urbana, el teatre, la fotografia o la pintura, i els darrers dos anys s’ha centrat exclusivament en la música.

Des de llavors ha llançat tres senzills de música urbana però amb influencies variades des del rock psicodèlic/progressiu fins al jazz, blues, Hip Hop dels noranta, i l’actual emergent indie-pop català. A través de les seves pròpies composicions i videoclips atractius en els que mostra la seva gran habilitat per la dansa urbana ‘CREMA CATALANA’‘LA TEVA OLOR’ i l’estiuenca ‘EMBOLIK’ han estat un èxit i ja acumulen més de 70.000 reproduccions.

El seu àlbum debut

Ara, ens presenta el seu primer àlbum de la mà del segell Delirics amb l’últim avançament del seu amb la col·laboració de la Cooba: CORS és el nom que també presenta el seu primer àlbum que sortirà el 26 de gener. L’amor a la música, a la família, l’amor a primera vista, l’amor passional, l’amor d’estiu, el desamor, l’amor propi i l’amor a l’amistat són vuit emocions diferents que l’Alvert ha viscut i recollirà en forma de disc.

En aquest projecte, el cantant de Mataró s’allibera, se sincera i presenta totes les seves facetes. Un àlbum informal, ‘CORS’ preten fer ballar als seus oients i endinsar a qui l’escolti en un món de colors, fantàstic , de plàstic i superficial.