Irma Farelo, més coneguda com a Mushka, ha publicat el seu últim senzill, El Disfraz, “sota llicència exclusiva a DALE PLAY”, tal com pot llegir-se als crèdits de la cançó a Spotify.

A falta d’anunci o confirmació oficial, tot semblava indicar que la cantant de Vilassar de Mar hauria fitxat per un dels segells discogràfics de referència a la música urbana global. Simplement es tracta, però, de la distribuidora del tema. Entre els artistes a qui edita figuren noms com Bizarrap, Duki, Rels B, Nicki Nicole, Milo J o WOS, entre d’altres.

Sexy Sensible, la nova mixtape

Després d’un inici fulgurant de carrera sense cap segell discogràfic al darrere, la Mushka produirà la seva segona mixtape, SexySensible, sense notícies sobre si serà autoeditada. Seguint la dinàmica de la vilassarenca, això sí, podem imaginar que continuarà sent així, i amb la producció d’en Roots, autor del Nadal Mix 2023.

El Disfraz és, juntament amb Entre el fum i Habibi, un dels senzills que formaran part del seu nou EP, que sortirà a totes les plataformes d’streaming el proper dijous 18. Per la seva banda, la Mushka seguix avançant-ne detalls a través de xarxes.