Aquest vespre s’ha estrenat el segon disc de Colomet, Blau. El segon àlbum de l’artista segueix l’estela deixada pel seu primer recull, 22; una convergència de múltiples estils que batejaven el seu so amb personalitat, i que ha marcat els darrers temes de l’artista.

Colom de mar

Darrere de Colomet hi ha la Paloma Aparici, una artista valenciana considerada una de les més transversals i consolidades dins del panorama musical valencià en els últims anys. Després del seu èxit, deixa ben clar que la música urbana en valencià existeix i que, a més, trepitja fort.

Blau veu la llum després de diversos llançaments durant els últims mesos, com Big DangerSi torne Blau Mediterrani, el seu últim senzill. El darrer ve ple de matisos que consoliden el disc i, a més, acompanyat d’un videoclip rodat a Formentera juntament amb la seva parella. Una oda a l’amor que es veu reflectida, en diversos aspectes, al llarg del disc.

Per a Colomet, Blau és un concepte de so mediterrani, el típic record a cançó de l’estiu. Amb l’àlbum, l’artista busca vincular-se amb la seva terra, on compon i fa sonar els seus temes. “BLAU és una expressió de tot el que porto dins des dels inicis de la meva carrera musical, és com un mirador a dalt de la muntanya amb vistes infinites” explica l’artista. Així doncs, estem ben segurs que el disc, on la fusió de gèneres està més present que mai, serà tot un èxit. A més, per tots aquells que el vulguin escoltar en directe, ho podran fer el pròxim 17 de maig, al FiM Vila-Seca, així com a la resta de dates de la seva gira, que començarà el proper divendres i s’estendrà fins el 22 d’agost.