El maresmenc Mateu Feliu està en el seu millor moment, i és que després que les seves col·laboracions Dimonis i Sempre de Rally amb IZZKid i Dani6ix ja acumulin més de 100 mil reproduccions, el jove ha tret un nou single en solitari anomenat Gormiti.

El tema parla d’un amor que sent el protagonista cap a una noia però que durant molt de temps no ha estat correspost i ara per fi si que ho és; “És que tu m’indiques el camí, és que tu m’incites a sentir, sé que tampoc negaries tot això que sents”.

Dels homes llop als Gormiti

La cançó integra components electrònics que fan que resulti enganxosa tan bon punt l’escoltes. La lletra i el videoclip, ambientat en un bosc i amb llum estroboscòpica, fan una clara referència als homes llop i a com es transformen de nit de la mateixa manera que ho fa la noia de la que canta EnMatu: Surt la lluna i és una malvada, una dona llop deu ser. Els versos també mencionen les mítiques figuretes col·leccionables Gormiti. El single és un clar exemple que es pot fer bona música urbana integrament en català sense recorrer a anglicismes o termes en castellà.