IZZKID i dani6ix amb una posta de sol

IZZKID i dani6ix han escrit una carta d’amor sense paper ni boli. Amb tan sols una mica d’inventiva i sentiment, uns retocs electrònics i uns bons versos, han sorprès l’audiència. Així és el seu nou single: TIKITAKA.

El talent maresmenc creix

El tema, que ja és disponible a totes les plataformes digitals, va poder sentir-se el passat 11 de novembre, quan el duo el va avançar en directe al seu Teià natal. La rebuda del públic va ser aleshores càlida i àmpliament favorable al nou llançament; un dels més celebrats durant l’actuació junt amb Van Gogh, el seu hit. Des d’aleshores, els cantants han anat fent petits anuncis a les seves xarxes, fins que finalment han publicat el tema avui, 24 de novembre.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de El Panorama (@elpanoramacat)

Amb bon joc, bona lletra

Els versos de TIKITAKA són un clar missatge d’amor quotidià; d’un tímid mal dissimulat que s’obre davant les circumstàncies, i que es revela com un foc intens que havia romàs confòs i amagat. Frases com “mai va ser meva” o “jo sóc dolent i la vull per una estona” mostra les complicacions d’una relació poc definida, però dir que “mentiria si et digués que res dins meu estic notant” no deixa espai per dubtes: l’amor hi és, i ben present.

A més a més, el propi nom del tema, TIKITAKA —una clara referència al joc del Barça— funciona com a símil per aquest romanç tan explosiu i complicat, resolt en afirmar que “es mou millor que Xavi al camp”. Picant l’ullet al catalanisme a través del futbol, els de Teià continuen reafirmant la seva marca, alhora que defineixen un estil ben diferenciat.

La nova era: IZZ6IX

Els maresmencs han acabat de definir aquesta identitat presentant un nou perfil a xarxes: IZZi6IX. Després d’haver comentat la seva afinitat com artistes individuals a una entrevista amb El Panorama, ambdós s’han decidit a la creació d’un espai conjunt on continuaran la seva vessant més creativa. Amb els nous llançaments del duet, restem inquiets per les properes cançons, algunes de  les quals ja s’han avançat amb fragments de TikTok.