El cantant i productor terrassenc Martí Galan Velasco, més conegut com a Galgo Lento, expressa a les seves cançons les inquietuds en referència al futur, a l’amor, l’autoestima, l’angoixa i un passat perdut. El lo-fi i el pop metafísic són els gèneres principals amb els quals compon les cançons i, és per això que el seu àlbum de debut va ser el de ‘Dies i dies’ estrenat l’any 2021.

Galgo Lento arriba amb la nova cançó: 4’, on explica com el seu jo interior ha d’afrontar una por que fins ara el martiritzava per dins i que ja l’ha trobada. El protagonista de la cançó haurà d’afrontar amb valentia el problema, ja que expressa la soledat enfront allò que li té esgarrifor.

El cantant aconseguirà que totes aquelles persones que en algun moment hagin experimentat la por s’hi sentin identificades a través de la superació personal envers les pors de Galgo Lento. La frase més destacada de la cançó és “He trobat la por que em perseguia fa setmanes”, on li dona èmfasi en el procés de superació.

A la producció del videoclip es poden observar els acompanyants musicals del cantant que sempre estan presents als seus concerts: Gerard Pola, Nestor Oasis, Dani Ocon i Xevi tocant els instruments pertinents. El cantant també se’l veu al videoclip, però a pla mig curt, mentre que l’ambient de la sala és agradable i tranquil.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida por Galgo Lento (@galgolento)