Cloe és una artista emergent, que l’any passat va ser la guanyadora del Concurs de Talents Emergents de Música Urbana KLK. Després de l’èxit del seu single d’Entre el fum (casualment públicat el mateix dia que la Mushkaa) i l’últim single — En el club – avui ha llançat la seva primera col·laboració. ‘Trampa’ i ‘P*TA SEXY’ que ja acumulen més de 10.000 streams, també formaran part del seu pròxim àlbum. Avui ens presenta ‘LOCOS’ la seva primera cançó amb en Lluc Planas. Ell és un dels noms que més atenció esta generant en l’escena catalana, després de la seva col·laboració amb Izzkid i Dani6ix a HENNA. 

En aquest tema, la Cloe demostra un talent innegable com a cantant i productora. És un reggaeton que parla d’una història d’amor des de la pell dels dos protagonistes. Denota influència d’artistes com la Bad Gyal en els seus inicis. Sumat als altres 4 senzills, és una cançó ballable i amb una vibra jove i fresca.

El videoclip ens deixa veure una faceta més soft de l’artista. L’escenografia dels plans zenitals al llit, transmeten un missatge d’innocència contrari al de la cançó. ‘I si t’escric és perquè em poses’ ressonarà aquest estiu en els cotxes de totes les joves en ràdios musicals catalanes com ELS40 Urban, Flaixbac i iCat FM, entre d’altres.