Belen Aguilera i Julieta en concert

Avui ha estat una data prou especial per la Belén Aguilera. La catalana ha iniciat la seva gira “Metanoia Tour” a la sala Razzmatazz amb sold out; la millor ocasió per estrenar la seva col·laboració amb una de les artistes de moda, la Julieta. Els fans d’ambdues cantants ja portaven un mes esperant aquest duo, atès que ja havien compartit stories treballant juntes a l’estudi de grabació i que portaven setmanes compartint les publicacions de l’altra.

Una supernova anomenada “Telma i Louise”

El públic va embogir en veure sortir la barcelonina a l’escenari. Agafant completament per sorpresa tota la sala Razzmatazz, la Julieta va emergir per dur a terme un tàndem memorable junt amb la seva nova sòcia. La cançó, que és una de les poques en català a la discografia de la Belén, sona a un clàssic pop instantani.

Part en català i part en castellà, el tema deixa caure que no cal anar a Paris per cercar l’amor, i assoleix una complementació perfecta entre les veus de les dues artistes. Si bé encara no té una data de llançament oficial a plataformes de streaming, tot apunta a que el títol farà referència a les dues criminals nord-americanes Telma i Louise; un mite dels esperits lliures i les ànimes rebels.

Des de Mallorca amb amor

A més a més, cal destacar que la telonera del show ha estat la Maria Hein: tota una artista emergent. La mallorquina ha amenitzat l’espera dels fans amb alguns temes del seu darrer disc, cantants per primer cop en directe, i on podem intuir un tastet del que serà la seva gira; “Papallones Tour”. L’opening, interpretat junt amb el seu DJ, ja va ser una gran promesa amb coreografies incloses. La gira arrencarà aquest mateix mes a Tarragona, passant abans per la presentació de l’àlbum “TOT ALLÒ QUE NO SAP NINGÚ” a la Casa Seat de Barcelona.

Cartell Papallones Tour