Stay Homas en concert

Després de l’èxit de Stay Homas a l’Inverfest a Madrid amb el disc Agua, el grup torna a Madrid. Ho farà el dia 3 de novembre a tres quarts de nou del vespre amb el seu nou tour: El Homas Tour 2023. El concert, emmarcat dins la seva tercera gira i la presentació del seu segon disc, serà al Lula Club (Ciclo Jaguar), una cèntrica discoteca de la Gran Via.

El trio, format per Klaus Stroink, Guillem Boltó i Rai Benet, va debutar durant el confinament i no han deixat de guanyar popularitat des d’aleshores. En els seus inicis van destacar per la singularitat: composaven i cantaven cançons des de la terrassa d’un àtic a Barcelona, buscant un passatemps. D’aquesta manera aconseguien, a part de divertir-se, conscienciar a la gent sobre les normes del confinament.

Els hits més potents de la gira

El disc Homas ha donat pas a moments tan màgics com quan canten el tema de Ho tornaria a fer, un moment en què el trio musical decideixen asseure junts al mig de l’escenari i obrir-se amb el públic, mostrant un costat més sensible. Una altra cançó que també està enfocada en què tot i que la realitat no sigui senzilla s’ha de seguir gaudint-la és Morir Viviendo — a diferència de l’altra, però, té un ritme molt més ràpid i animat.

No només basen el Homas Tour 2023 en el seu últim disc, sinó que hi ha temes passats que no fallen. Un imprescindible és No vull baixar, la col·laboració amb n’Albert Pla en què descriuen els seus moments de desconnexió com si fossin un paradís on no hi ha la presència dels dimonis interns. El beat de la cançó transmet calma, però no és lent. Un altre tema a tenir en compte dels Stay Homas és Les Merdes del, disc Agua; una cançó que contrasta amb el nom per emmascarar una melodia dolça i agradable.

Stay Homas

De les últimes oportunitats per assistir al Homas Tour 2023

El concert a Madrid és dels últims del Homas Tour 2023. Després d’aquest, el grup encara visitarà València, Girona i Pamplona. La set-list d’aquest tour s’inicia habitualment amb La Nòria, un tema pop que va ser la cançó que es va avançar per presentar el disc. Entremig de la llista podem trobar-nos amb The Bright Side, la col·laboració amb Oques Grasses on ens parlen de la llibertat i l’amor propi. La traca final és La Platja, la famosíssima col·laboració amb els The Tyets, i el hit Petons, un reggaeton chill pels més romàntics.