LilDidi, KidPi i Good Jan a l'escenari del Sant Jordi Club

El quart àlbum de 31FAM, tan esperat, va ser per fi presentat al Sant Jordi Club aquest dissabte. La posada de llarg X si ens Veiem en una altra vida, publicat a mitjans d’octubre d’aquest any, va ser el gran reclam d’un concert ja anunciat des de l’estiu i amb totes les entrades exhaurides.

Es notava una tensió aclaparant entre la gent que, entusiasmada, esperava l’inici del concert. La presència de la Mushka a la grada no va passar desapercebuda, i des del principi del show, la gran pregunta era si l’artista de Vilassar de Mar es limitaria a veure el concert des de la grada o pujaria a l’escenari. “I sé que si no fos per el Didi mai hagués pogut atrevir-me a cantar”, diu la cantant a la seva cançó Blessings. Vist així, la resposta semblava evident.

Viatge al futur

El concert va començar recalcant la temàtica del disc i marcat per les ballarines: Alba Cruells, Alexia Bru, Claudia Par i Mariona Jurnet.  Per mitjà de la coreografia inicial, acompanyada d’un audio de fons que donava joc, es va donar pas a una immersió total amb la idea de ser en futur hipotètic. Tot seguit, van entrar els cantants amb un ambient ja creat d’atenció i emotivitat.

Un nou inici

La banda va aconseguir fer notar l’anunciat nou inici. Una nova etapa amb què es demostra una evolució i un progrés en comparació als passats tours. L’experiència guanyada es notava en l’efectiva immersió, la posada en escena atrapant, el decorat remarcat per unes esferes gegants i indiscretes a l’escenari, bengales i tiradors de gel sec, i la presència d’un gran piano.

Girs inesperats

Durant la nit, 31FAM no va parar de sorprendre amb girs inesperats al llarg del concert. La primera artista convidada, efectivament, va ser la Mushka. Més enllà d’Spavila, hit del nou disc, l’Irma Farelo va cantar també Bona vida, una de les cançons amb què va donar-se a conèixer al gran públic. D’altra banda, va aparèixer a l’escenari Good Jan, membre de la Pawn Gang i cantant de Pacte de Família, i Bamba MF, amb el tema No le Dura. La sorpresa més inesperada, però, va ser la de Jordi Mena, exguitarrista de Jarabe de Palo. Et camelo si tu em mires va ser acompanyada per la seva guitarra.

31FAM, al Sant Jordi Club

 

 

 

 

 

 

 

 

Un 31FAM molt proper a la seva gent  

El grup sabadellenc va mostrar que, tot i estar en un punt àlgid de fama, no s’ha allunyat del seu públic. Sense anar més lluny, i davant l’allau de peticions, KidPi va cantar A la meva Vera dues vegades.

No va ser només una nit del nou disc, sinó que va ser un vespre per recordar i cantar totes les mítiques del grup, des de Ferran Adrià fins a Valentina passant per Nens del Barri. Tot un seguit d’emocions que va experimentar un públic entregat que va haver de patir un final agredolç. I no perquè alguna cosa hagués anat malament, sinó perquè els fans eren conscients que costaria tornar a veure la banda actuant en solitari en un gran format com el Sant Jordi Club. Tot i això, la seva presència a cites com el Canet Rock o el Cruïlla asseguren un estiu ple de 31FAM i ple de bona vida.