“UNA SOLA VIDA” és el primer projecte de l’any amb què l’artista ens fa un tràiler del què vindrà. Recordem què es va donar a conèixer l’any 2019 amb “Sabor Café” i que, durant el 2023, va publicar molts temes entre ells, dos singles “Y si pillamos un vuelo” i “Valent” — un dels temes més escoltats del seu darrer EP “Henko”.

Es tracta d’un tema en català que va sortir a la llum ahir divendres 2 de febrer. La lletra ens explica, des d’un punt personal, com es troba com a artista i el que ell espera pel seu futur. A la tornada, ens explica amb més detall la seva manera de veure la vida amb frases com “lo més maco, sempre es lo més simple, experiencies res materialistes”. Sembla que es troba en un bon moment personal per escriure aquesta lletra amb un missatge Carpe Diem. Com diu el títol del single, perquè només n’hi ha una i que “te la sudi tot”.

Així com el senzill “y si pillamos un vuelo” és un tema de HiperPop, amb la participació de Llvna i “Valent”, una balada que combina amb una base de trap, en Will.X.O no escull un únic so sinó que, explora diferents gèneres de la música urbana. En aquest tema, manté l’essència d’anteriors, amb alguna paraula en castellà i una temàtica personal, d’evolució i introspecció.