Encara manquen vuit mesos per l’inici del Festival Cruïlla, un dels festivals més reconeguts de Catalunya. En aquest hi tenen cabuda un gran ventall d’artistes de diferents gèneres i estils que els espectadors poden disfrutar durant quatre dies. Després que ja s’haguessin exhaurit les entrades a la primera venda, els organitzadors han continuat tenint al públic expectant pels caps de cartell fins avui, en què s’han anunciat amb un cartell promocional a través de totes les xarxes.

Un anunci amb cara i ulls

Si bé és cert que fa uns dies el Festival Cruïlla ja havia fet pública l’actuació de The Tyets i Oques Grasses, no ha sigut fins que han penjat el seu famós cartell que s’han revelat alguns dels més importants del panorama musical actual. Onze dels grans artistes del moment tindran lloc al festival, però també hi haurà la presència d’antics grups estrella que, tot i no haver estat mai en hores baixes, tornen a triomfar. 


Pel que fa a la música en català, ja en són quatre els artistes confirmats i, segons el cartell, estan repartits entre els quatre dies del festival. El dimecres 10 començaran amb un plat fort de la música urbana catalana, els vallencs Figa Flawas, que recentment han llançat una reinterpetació de ‘Jenifer’ amb els Catarres. El dijous 11 serà el torn del cantautor més provocador, Albert Pla, mentre que el divendres 12, de moment, no hi ha previst cap artista català. No serà fins el dissabte 13, últim dia de festival, en què hi haurà una ració doble, atès que hi seran presents Oques Grasses i The Tyets. Així doncs, la música en català tornarà a trepitjar fort en un dels festivals més esperats.