Lluc, el jove artista de Santa Maria de Palautordera, publica aquest divendres el seu nou tema, Als gens. El single ens convida a una experiència sonora més aviat fosca i misteriosa, amb un ritme vibrant i enèrgic. És un tema que ens parla de l’autenticitat i l’originalitat de la música, amb frases com “que jo ho porto als gens, gens, gens, per això no em costa gens, gens, gens.” També inclou metàfores com “cometa Halley, òrbita constant”, deixant clar que res no l’atura i que segueix el seu propi camí sense preocupar-se del que es pugui dir sobre ell.

La lletra també destaca no només la valoració de l’art, sinó també la seva desvinculació de la vessant materialista i econòmica. Frases com “no soc materialista, canvio el món amb boli bic” o “el teu nòvio pregunta quant val tot això que escric, però l’art no és un negoci, seran 125″ aborden la tensió entre el valor artístic i la percepció econòmica.

El tatuatge identificatiu del Lluc, en una imatge tèrmica
El tatuatge identificatiu del Lluc, en una imatge tèrmica
Un trajecte musical que es mou entre la nostàlgia i l’experimentació

Lluc és un artista que va donar els seus primers passos en la indústria musical l’any 2019 amb singles com Val la pena i Cap altre. El seu debut discogràfic va arribar al 2022 amb l’àlbum titulat BENVOLGUDA NOSTÀLGIA, un projecte que va oferir deu cançons immerses en una fusió d’estils, des del trap fins al reggaeton, tot amb un toc inconfusible d’indie. A través d’aquest àlbum, Lluc va explorar temes com el ràpid pas del temps, els primers amors, i les amistats al llarg dels anys, amb una mirada melancòlica i d’enyorança.

Amb el seu últim treball discogràfic, peixcru’s shisha lounge, Lluc ha iniciat una nova etapa musical, explorant sonoritats inèdites que fusionen sons afros amb influències de talents com Jul, Burna Boy i Bad Gyal. Cal destacar d’aquesta obra, temes com q fas avui? i i <3 paris, que ja acumula gairebé 100.000 reproduccions a Spotify, confirmant el seu impacte creixent a la plataforma de música en streaming i al panorama urbà actual. Els primers mesos de 2024, Lluc publicarà un nou EP, en què donarà més pistes de cap a on evoluciona el seu so.