Ayryn, la cantant emergent de Santa Coloma de Gramanet, ha llançat el seu segon single, titulat “Si tú te vas“. Es tracta d’una novetat en castellà que, publicada aquest dijous dia 9, constitueix un tastet del seu nou EP “Tremolar“. Després de la bona rebuda en la publicació de la primera cançó —que dona nom a l’àlbum—, Ayryn va aconseguir captivar als oients amb un so aquós i blau, sumant-li una bona producció, realització i originalitat al videoclip.

Inspirat en el clàssic dels anys 70 “Soy Rebelde”, de Jeanette, “Si tú te vas” ofereix als oients una visió més íntima de la seva vida personal i la seva passió per la música, on l’artista fusiona habilitats líriques de rap i hip-hop a doble temps amb melodies de piano sensible, creant una experiència auditiva molt original i inesperada. A més, la lletra, concisa i directa, destaca per la fermesa amb què la cantant diu les coses, siguin opinions, reaccions o valors vitals. Cal destacar, també, que amb aquesta cançó s’ha sortit de la norma perquè, fins ara, la seva discografia havia estat íntegrament produïda en català.

Ayryn davant la platja

Producció elaborada

Ayryn es va deixar conèixer entre el panorama català amb la cançó “Ja no soc així” d’Adala, fent de segona veu amb un potent sentiment. D’altra banda, la cantant ha col·laborat una vegada més amb el productor musical DepsMusic, conegut per treballar amb figures clau de la música urbana catalana, com ara Poor TràmitSr. Oca. Amb aquest productor, l’artista podia assegurar que el so de “Si tú te vas” reflecteix la seva identitat artística. Pel que fa al videoclip, dirigit per Adrià Bañuelos, mostra l’artista en un estudi, amb una estètica única que reforça la seva combinació distintiva de pop suau i ritmes de hip-hop.

Amb aquest últim llançament, Ayryn segueix encaminant la seva posició com una de les veus emergents de la nova escena musical urbana. El seu estil únic combina la fragilitat del pop amb la força del hip-hop prometent-nos portar, d’aquesta manera, una nova dimensió.