L’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm es va omplir ahir dimecres d’espectadors per gaudir d’un concert de petit format. A l’actuació hi van intervenir les artistes Maria Hein i Scorpio, però també el particular showcase acústic del Nil Moliner.

La veterania de Nil Moliner

El primer a actuar va ser el reconegut Nil Moliner, que va delectar el públic amb les interpretacions en guitarra acústica de Dos primaveras i Vuela Alto, del seu nou àlbum “Lugar Paraíso“. Tampoc no va faltar un dels seus grans clàssics: Soldadito de Hierro. El format proper d’una fàbrica d’Estrella Damm amb una capacitat per 100 persones va fer que l’artista connectés especialment amb el públic en la seva interpretació de Luces de Ciudad, el tema que l’uneix a Dani Fernández i Álvaro de Luna.

Un Nil que es va quedar amb més ganes d’interactuar i parlar amb el públic, però que podrà fer-ho el pròxim 20 d’abril al seu concert al Palau Sant Jordi.

Nil Moliner, durant la seva actuació | Foto: Irene Mendoza
Nil Moliner, durant la seva actuació | Foto: Irene Mendoza
Els nous projectes de Scorpio i Maria Hein

Després va ser el torn de l’ex-concursant d’eufòria Scorpio. La barcelonina va oferir un show de curta durada amb els seus ballarins habituals inclosos. L’artista va saltar a l’escenari cantant Nenes presumides, la seva cançó més escoltada, per continuar amb un tema més tranquil com ho és Sayonara. Els espectadors no van poder evitar aixecar-se i ballar amb la seva interpretació de Deja Vu, però el tema preferit dels assistents, que no van dubtar en cantar i corejar, va ser el seu darrer single: M’enxixo.

Maria Hein, durant la seva actuació | Foto: Pol Lloberas
Maria Hein, durant la seva actuació | Foto: Pol Lloberas

Però el millor sempre es deixa pel final, i l’última a trepitjar l’escenari va ser la mallorquina Maria Hein. L’artista, que va sortir-hi amb el talent i màgia que la caracteritzen, va presentar tres dels nous temes del seu àlbum “Tot allò que no sap ningú”. Després que el seu primer disc fos amb un registre més pròxim al pop clàssic, l’artista s’ha atrevit a innovar, incorporant l’electrònica a les seves noves tretze cançons.

“És un canvi que em feia il·lusió fer; tenia ganes de provar coses noves, i a mesura que vaig anar fent el disc em vaig adonar que havia de ser així”, deia ella mateixa. L’artista obria el seu show amb Cansada de Tu i amb Sirenes, deixant al públic embadalit. La col·laboració amb la Mushkaa Temps, que ja acumula més de cent seixanta-dues mil reproduccions, va ser la més esperada pel públic. No podia faltar, però, la cançó que la va situar al punt de mira del panorama de música catalana: La dama de Mallorca.