El cantant publica el seu segon senzill d’aquest 2024, després de començar l’any amb CORS. De la mà del segell Delirics, JUDAS és el nom de la nova peça musical d’Albert Martos, popularment conegut com a Alvert. El senzill mostra la part més nostàlgica del cantant, mantenint la seva essència, però ara amb un ritme més melancòlic i psicodèlic.

Amb la lletra, Alvert ens transmet les inquietuds de fer-se gran i descobrir que l’interès pels diners se sobreposa al sacrifici de l’amor. Les referències a la buidor de la fama són presents en el senzill, i el cantant dona especial importància a l’essència i la transparència de les persones, per sobre de l’aparença.

Creació artística i el nou àlbum CORS

Alvert compta ja amb 9 senzills des que va començar a fer música el 2021, tot i que porta dotze anys en el món de la dansa urbana. Ha tocat altres àmbits artístics com el teatre, la fotografia o la pintura, però la música és ara el seu focus. Es va donar a conèixer en participar a la primera edició del Talent Show català de TV3, Eufòria, des d’on ha anat mostrant-ne les influències del rock psicodèlic/progressiu, el jazz, el blues, el Hip Hop dels noranta i l’indie-pop català.

Ara, debuta amb el seu primer àlbum, CORS, que presentarà el dijous 1 de febrer amb un concert a la sala Heliogàbal de Barcelona. El disc revela totes les seves facetes permetent a l’oient endinsar-se en un món de colors ple d’amor: a la música, a la família, a l’amistat; l’amor a primera vista, el passional, el d’estiu, el propi i el desamor. També avancem que, alhora, és una crítica a la superficialitat; fent una oda a l’emoció, l’enamorament i la diversió.