Ayryn, la nova promesa de la música urbana, presenta aquest divendres el seu primer EP. El recull, que es diu Tremolar, inclou la cançó del mateix nom a més de la violència del vent de Si tu te vas, la introspecció de Per trobar-me, tema foça íntim que va pintar de tardor i de colors terrosos; i la nova cançó Cansada, l’últim ingredient d’un còctel d’emocions i estats.

Cansada ens narra la història de superació personal de l’artista després d’una adolescència complicada. De la mà del productor DepsMusic (Ferran Sabanes), artista que l’ha acompanyada en tot l’EP, ens presenta el single més personal i candent del seu projecte de debut. També torna a comptar amb Mussol en la creació d’un videoclip de dimonis i foc, metafòrics i literals, amb l’aparició dels diables encaputxats de vermell.

Tremolar és una obra melancòlica combinada amb un sentiment esperançador. La idea de conviure amb un passat fosc que t’ha portat a ser qui ets; una força que inspira a l’artista i que vivim en escoltar la seva música.