Maria Hein presenta la segona Hidden Session (després d’haver presentat fa uns mesos FIU FIUUU) per un tema del seu darrer àlbum, “TOT ALLÒ QUE NO SAP NINGÚ”. I aquest cop ho fa ben acompanyada en el tema que tanca el disc, “TANTES COSES A DIR-TE”, en col·laboració amb Socunbohemio.

El tema està interpretat en directe a piano per la mateixa Maria, acompanyada per la seva DJ, la qual la complementa en els beats més electrònics tal com fa en els seus shows en directe.

La cançó arriba als espectadors en la sessió en directe, acompanyada per primer cop del barceloní Artur Viñas, conegut artísticament com a Socunbohemio, on presenten una enorme connexió, que podem comprovar que va més enllà de la versió en estudio. El tema a Spotify és un dels més reproduïts del disc, més enllà dels singles prèviament llençats.

La guàrdia 75

Tal com va explicar la cantant balear en diverses entrevistes i en la presentació del disc que va fer a la sala Heliogàbal, aquest és un tema molt especial per ella, ja que va treballar amb Socunbohemio com salar correctament les paraules en la cançó.

Per promocionar la presentació en directe d’aquest tema, la Maria i en Socunbohemio han anat al pòdcast de Beteve, “La Guàrdia”. Podrem veure’ls un altre cop interpretant el tema junts al concert de la Maria Hein aquest 29 de febrer a la Sala Apolo?