Ayryn es va deixar conèixer al panorama català amb la cançó Ja no soc així d’Adala, fent de segona veu amb un potent sentiment. En aquesta ocasió, la cantant ha col·laborat una vegada més amb el productor musical DepsMusic.

El tercer avenç d’un nou EP

Després de l’èxit de Tremolar i Si tú te vas, AYRYN ja se situa com una de les noves cares de la música urbana en català, destacant per la seva faceta més lírica i propera al rap. Jugant amb l’afrobeat, el pop i els beats electrònics de la mà del productor Deps (Ferran Sabanes), l’artista s’ha fet lloc en l’escena en tan sols un any.

Ayryn abandona ara l’escenari aquós de Tremolar i Si tú te vas, deixant pas a la tardor amb Per trobar-me, el tercer avenç d’un nou EP. Entre bruns i ocres, l’artista va publicar ahir dijous el seu tema més introspectiu: l’experiència d’haver viscut una relació sense cures que, un cop finalitzada, regala tot un ensenyament.

Per trobar-me és un cant a l’amor propi i una reconnexió de l’artista, on utilitza cert imaginari terrós que simbolitza un l’arrelament amb si mateixa. Roures i pins decoren el seu videoclip, dirigit per Mussol (Adrià Bañuelos) i amb el ball expressiu i contemporani de Tania Hernán i Yeshihareg Comas. Tot acompanyada pel management de Music Bus i la discogràfica de The Orchard. El comiat perfecte d’aquesta tardor per la nova benvinguda d’Ayryn a un 2024 que es farà seu.