ATMOS és el nou single del grup musical urbà BTZ. El duo revela així el tercer avançament de COSMOS, un àlbum que estan coent a foc lent, i del que ja se’n saben tres temes, comptant el nou senzill. A començaments d’any ja van publicar OASI, que ara se situa a la tercera posició de les seves cançons més populars. Seguidament, treien a la llum FENIX, un senzill més musical i melòdic amb una base de piano, però sense perdre el ritme.

En canvi, la nova revelació estrella, ATMOS, s’apropa més al drill, i desprèn un ambient desenfadat i viu, amb un ritme que es contagia de seguida. La cançó parla sobre el llarg procés que passem a l’hora de cuidar les nostres emocions i trobar l’estabilitat en nosaltres mateixos: la circumspecció dins el caos emocional i el domini d’un mateix. És un tema equiparable amb una atmosfera que et convida a deixar-te endur per la música, i a ballar al ritme urbà dels BTZ.

Qui és BTZ?

Guillem Noya i Marcel Carrión, coneguts com a SANS BTZ i MARS BTZ són els compositors i lletristes que formen el grup, un duo que fa una forta aposta per la música urbana amb la barreja d’estils com el rap, el trap, el dancehall o el drill, entre d’altres. Els dos joves venen de la Colònia Güell, un petit poble del Baix Llobregat i comparteixen la seva passió per la música des de fa anys. El 2019 van debutar amb el seu primer senzill, Divendres, i des de llavors han sabut anar-se introduint dins el panorama musical català, sense perdre la seva essència. El 2021 treien el seu primer EP, Del Cor a l’Estudi, que recollia 5 cançons; i ara escalfen motors per treure COSMOS, un nou àlbum molt anhelat.