El grup barceloní VITTARA va estrenar la setmana passada amb el Lluc Planas la cançó Conills II, combinant diferents estils i introduint una nova sonoritat gràcies a la producció de Galgo Lento i Pol Guardiola. El single Conills II és la segona part de Conills una cançó que va estrenar-se al seu primer àlbum.

“El dia que no hi sigui, diga’m que faran, qui els cuidarà” o “Tot va bé si l’amor va bé” són algunes de les frases destacades de la cançó que defineixen el sentiment nostàlgic i d’enamorament de la cançó. El tema s’allunya de la sonoritat habitual del trap en català començant amb una guitarra clàssica per utilitzar un beat senzill que fa que transmeti calma. 

Incògnita brutal és el títol del primer disc del grup, que va estrenar-se el novembre del 2023. D’aquesta manera, el grup va poder introduir-se al panorama musical català amb deu cançons íntimes. La incertesa del futur i altres dilemes quotidians es veuen reflectits en aquest projecte dels artistes.

Un any abans de l’estrena del seu primer disc, el trio va publicar l’EP Dosmilset de cinc cançons amb la Julieta on es van publicar cançons com 1000 coses i Els llocs on vas. VITTARA actuarà el proper dissabte 18 a la fira de música emergent i familiar de Vila-Seca a les 21:00.