Els Stay Homas han compartit “una bona i una mala notícia”. Ho han fet a través de The Homas and The Pomas, el ‘broadcast channel’ d’Instagram amb què es dirigeixen directament als seus seguidors.

Segons han comunicat avui, 24 de novembre, el grup es prendrà un temps que els mantindrà inactius a partir del 2025, però que aquest temps de pausa no serà un punt i final en la seva carrera com a grup.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STAY HOMAS (@stay.homas)

No és un “adéu”: és un “a reveure”

La bona notícia (segons han anunciat) és que hi haurà un gran concert de comiat al Poble Espanyol, en què el grup ja ha promès “grans col·laboracions” i un “show diferent, increïble”.

Promoguda amb la idea de ser una gran festa, els Stay Homas ja li han posat data a l’esdeveniment: 25 de gener del 2025. Les entrades seran disponibles aquest mateix diumenge.

Viralitat sonora

Des que va ser concebut per amenitzar el confinament, el trio ha viscut uns anys frenètics, plens d’èxits i sent aclamats per un públic que no tenia barreres generacionals.

Els seus propis seguidors ja s’han mostrat tan tristos com alegres amb aquest anunci fent ús de les enquestes que el grup emet a través del seu canal de difusió. Com als seus inicis, els Stay Homas ompliran vides d’alegria enmig d’una situació ben trista.