Després d’una llarga espera, avui, divendres 1 de març comença la tercera edició d’Eufòria. Molt esperada pel públic, aquesta vegada arriba carregada de novetats i sorpreses. La gala presentada per Marta Torné i Miki Núñez s’emetrà aquesta nit a les 22.05 a Tv3 i 3Cat.

Un càsting molt variat

Després de l’emissió dels càstings, ja coneixem els nous concursants. Setze nous músics que venen a demostrar el seu talent i estil davant del jurat. Tal com ja hem pogut veure, els aspirants tenen estils i maneres de ser molt variades, que mostraran a la gala d’aquesta nit.

Un càsting de luxe: així són els 16 concursants de la nova edició d'"Eufòria"

Eufòria pel canvi

En aquesta edició podem veure estils que s’allunyen molt de perfils anteriors, introduint estètiques com la de la Tamara o nous gèneres musicals, com la Valeria, la primera cantant de flamenc del concurs.

A més, cal ressaltar que l’urbà tindrà un important paper, ja que cançons com MusseguLokura formaran part de la gamma d’actuacions d’avui. Tot i això, també es cantaran clàssics com RosóChandelier S&M.

Nou plató, nova mecànica i nou jurat

Aquesta tercera edició porta, també, canvis importants en la mecànica del concurs.

Primerament, trobem cares noves al jurat. A partir d’aquesta nit, la Carol Rovira, l’Albert Sala i l’Alfred Garcia ocuparan la taula del jurat per fer valoracions als concursants. Per a ells, la mecànica també canviarà en aquesta nova edició. Enguany el nombre de persones que el jurat podrà enviar a la zona de perill serà indeterminat.

L'estrella musical Alfred García se suma al jurat d'"Eufòria", amb Albert Sala i Carol Rovira

Després de cada bloc de quatre actuacions, l’Alfred, la Carol i l’Albert valoraran i podran enviar a la zona de perill fins a quatre persones, o bé salvar-les a totes.

A més, el VAR musical, un clàssic del format, també valorarà les actuacions dels aspirants, amb opció a zona de perill. Aquest VAR musical estarà format per dues cares conegudes, en Jordi Cubino i la Clara Luna.

Un trampolí musical

El paper de salvar els concursants de la zona de perill recaurà en els professors: Daniel Anglès, que ja és un habitual al programa, juntament amb la Natàlia Palomares i l’Alfons Nieto, dues noves incorporacions a l’equip del programa.

Així doncs, aquesta nova edició d’Eufòria promet fer tornar l’emoció a tots els seguidors del format, juntament amb les seves novetats i incorporacions. T’ho perdràs?