La Julieta ens presenta el seu darrer senzill, LOKURA, un dia abans d’omplir la Sala Apolo. Seguint la línia temàtica del seu àlbum debut, 5AM, amb una lírica romàntica on a mesura que la cançó va avançant, la Julieta ens va narrant com va conèixer a la persona a la qui dedica la cançó i a qui troba a faltar. Podriem dir que aquesta cançó resumeix a la perfecció l’essència lírica, però també sonora, dels seus projectes previs, amb una sonoritat pop-dance, amb la sofisticada i delicada veu de la barcelonina, i on podem apreciar la barreja més instrumental i evolucionada cap a sons electrònics.

Presentació a la Gallery Sessions

El tema produït per Grauu, un reputat productor de l’escena urbana el qual ha treballat amb artistes com Soto Asa o Kaydy Cain, es va estrenar en directe el passat divendres en el seu show a la Sala Scala de Londres, i comptarà amb els visuals grabats en les Gallery Sessions. Per aquest escenari ja han passat artistes de la talla d’Ana Mena o Danna Paola, les quals ho han fet recentement, però la sessió de la Julieta serà històrica per tractar-se de la primera que es fa en català. Podrem esperar-hi en el futur altres artistes catalanoparlants?

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida por Gallery (@gallery.sessions)

El somni català creua les fronteres

Després d’una exitosa gira que l’ha portat durant aquest estiu arreu dels Països Catalans, amb parades internacionals a Madrid i Londres penjant el cartell d’entrades exhaurides, podem dir que aquest ha estat l’any de la Julieta. Ara, estem a punt de viure els seus dos darrers concerts de l’Alguna Nit Tour, que es faran aquest dijous a la Sala Apolo de la capital catalana (amb les entrades esgotades des de fa mesos), i el dissabte, a la sala La Boîte de Lleida.

Però l’any de la Julieta és encara lluny d’acabar-se, perquè també podrem gaudir dels seus concerts d’aquest diumenge per La Marató de TV3 al Parc del Fòrum, on tocaran altres artistes com els The Tyets, la Mushkaa o els Figa Flawas. A més a més, abans de finalitzar l’any, la Julieta oferirà el seu primer concert al País Valencià en el Festivern.

De cara al 2024, val a dir que serà l’any en què pugui ser present a alguns dels festivals amb major renom de l’estat espanyol. Tenint en compte tot el que s’ha anunciat, a hores d’ara ja sabem que podrem gaudir de les seves actuacions al Mad Cool de Madrid, al Riverland d’Astúries i a l’Arenal Sound de Borriana, però també al Canet Rock i al Vida Festival.