Després d’inaugurar l’any amb ‘Suant la Samarreta’, un single en col.laboració amb el Centre de Salut Sexual de Lleida, SEXENNI torna amb ‘Un Grup de Pop’. Ells són un grup de tres nois que, des del soterrani d’un institut de Lleida, van gravar una maqueta i ara es posicionen al capdavant del panorama musical català. Aquesta vegada no ho fan sols, s’han ajuntat amb el duet mataroní que ho està pegant fort, The Tyets.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THE TYETS (@thetyets)

Es tracta d’una peça en català que ha sortit a la llum aquest dijous 29 de febrer. Des d’un punt de vista autobiogràfic, amb humor i ironia, ens expliquen el que suposa formar part d’una banda. Aconsegueixen empatitzar amb molts joves que volen dedicar-se a la música o ja són artistes emergents. Recorden els seus inicis en gèneres com el rock i com, sorprenentment, han acabat fent música pop.

El videoclip

Han acompanyat la cançó d’un videoclip que recrea l’escenari d’una sessió fotogràfica. Mitjançant els colors, el vestuari i els recursos visuals creen una atmosfera pròpia dels anys vuitanta. La guitarra i la bateria afavoreixen al ritme vuitantè que et fa aixecar de la cadira des que prems el botó de play.

Està clar que es tracta d’una col.laboració molt potent que sonarà a totes les emissores musicals catalanes. Tot i dir ‘no ens escoltava ni el tato però ho seguíem intentant’, no han deixat de fer música i ara sí, amb una audiència fidel que els escolta en bucle.