Izzi6ix (Pau Izquierdo i Dani Nieto) van acabar aquest any 2023 omplint la sala Heliogàbal de Barcelona, sent el seu esperat primer concert a la capital catalana, amb la presentació del seu àlbum ‘Stem Vius!’. El duo maresmenc va crear una atmosfera propera i familiar, involucrant al públic, que se sabia totes les cançons. El concert va comptar amb l’artista EnMatu, que col·labora habitualment amb la seva música. Calendari d’advent va ser el gran èxit de la nit, coincidint amb les festes nadalenques, amb un ritme alegre i festiu.

Un cap d’any avançat 

Els artistes van sorprendre els assistents amb una inesperada celebració del cap d’any abans d’hora. Just a l’entrar al local, oferien un cotilló juntament amb unes xocolatines substituint el raïm. Al sonar els quarts, tota la sala va desitjar-se un bon inici d’any i la festa va continuar amb una cançó en exclusiva titulada Enemics, que sortirà a la llum aquest 2024. Aquesta tracta d’una amistat on els límits són confusos i aborda també la incertesa de l’amor. La tornada sona magnètica, amb una energia contundent i el reafirmament d’aquesta frase: “Lo nostre és sobrenatural; ens matem perquè som iguals”.

 

Veure aquesta publicació a Instagram

 

Una publicació compartida de El Panorama (@elpanoramacat)

La versió catalana de ‘Another love’ de Tom Odell

Els dos cantants van versionar en català la cançó ‘Another love’ de Tom Odell, amb una lletra que ens recorda nostàlgicament un amor perdut. Abans de cantar aquest sample van explicar que no sortiria a plataformes, però els aplaudiments dels seguidors podrien replantejar la decisió. La sessió va acabar de la mà del productor Kashlo punxant una mescla de hits urbans del moment amb gèneres house, reggeaton i electrònica.