Avui, dia 30 de desembre, han sortit a la venta les entrades del Share Fest Barcelona, amb un cartell que ofereix artistes de renom del panorama espanyol com són Aitana, Lola Indigo o Chanel, però que primer cop incorpora propostes catalanes com la Julieta Gracián, o el locutor de ràdio i cantant Mama Dousha.

La Julieta arriba als cartells dels principals festivals aquest estiu per presentar el seu darrer àlbum 5AM, que ja acumula més de 5 milions de reproduccions, així com el seu single d’èxit a Tiktok; Lokura. Mama Dousha, per la seva part, mostrarà al públic el seu últim EP Segur que m’equivoco, amb èxits com la cançó Rikiti, que va arribar al TOP1 de Shazam a Barcelona.

Un festival amb més prèsencia jove

Repetint al Parc del Fòrum, i des de la seva primera edició al Poble Espanyol, el Share ha trobat el seu espai al panorama festivaler barceloní en apuntar a un públic més jove. El festival consolida així la seva aposta, que ha anat creixent en paral·lel a l’ascens de les músiques urbanes i del pop més jove. Aquesta sisena edició se celebrarà del 7 al 9 de juny. 

Les entrades 

El preu de les entrades va des dels 40 euros de l’abonament general fins els packs VIP de 129 euros, i es podran adquirir a partir d’avui a la pàgina web oficial del festival.