La Mushkaa va fer ahir dijous el primer dels seus dos concerts a la sala Apolo de Barcelona. La gira de presentació del seu nou disc, Sexy Sensible, va començar la setmana passada a la sala Clap a Mataró i ara aterra a Barcelona amb un sold-out a les dues dates des del dia en què es van posar a la venda les entrades.

El primer concert a la capital catalana va ser tot un èxit. Les portes de la sala van obrir-se a les 19:30 per anar escalfant motors amb un pre-show de l’Akilon, qui presentava la seva nova mixtape Família y Lealtad, que s’estrena avui mateix a les plataformes digitals.

Sexy Sensible, un fenomen que ho peta

Després dels dos primers concerts de la gira, i un tercer sold out aquesta nit, l’èxit del nou disc de la Mushkaa és més que evident. A més, l’espectacle compta amb un showcase increïble i molt d’acord amb l’estètica més fosca que s’utilitza a Sexy Sensible.

El show inicia amb el so dels galops de la cançó SexySensible (Intro). A partir d’aquí, barreja cançons del nou, com ara Habibi o Entre el Fum, fins a les mítiques Sembla Mentida Tas Loko. Una de les més aclamades pel públic va ser El Disfraz, la seva Gallery Session, que va cantar amb un peu de micro molt propera al públic.

Una nit amb molts convidats

La nit d’ahir va comptar amb moltes col·laboracions, del disc i també prèvies a ell, a dalt de l’escenari. La primera va ser la Julieta per cantar No m’estima +, però també va estar acompanyada de la Maria Hein, els 31 FAM i Flashy Ice CreamThe Tyets o el mateix Akilon. A més, com sempre, estava acompanyada del Roots i de la seva germana, la Greta, amb qui va tancar el concert cantant Señal de Respeto.

Un concert de cançons inèdites

A més de tots els hits que ja coneixem, la Mushka va cantar Sexe Sexy, l’única cançó de Sexy Sensible que encara no ha vist la llum. La cançó va tenir una rebuda molt bona entre el públic, que un cop finalitzada va fer una gran ovació a la de Vilassar.

Tot i que encara no hi ha més concerts a la vista, ni se sap quan sortirà Sexe Sexy a les plataformes, la mateixa Irma va confirmar ahir que vindran més dates properament.