TU JURO LA JU TOUR ha arribat a Sabadell. La Julieta va ser acollida pel festival Observa el passat divendres 7 com una de les artistes més puixants de Catalunya, amb un show de llums i ballarins al so de Cari. Durant tot l’espectacle no va parar de repassar els seus temacles, com Lokura, Trenca’m el cor o Enamorada de tu. Tampoc van faltar les col·laboracions amb The Tyets, Mushkaa, Oques grasses o Belén Aguilera, si bé ban trobar-se a faltar cançons com la compartida amb Maria Hein, CLUB,Tu Juru Ju, el seu segon senzill.

La barcelonina no va deixar d’interactuar amb el públic, arribant a dedicar una cançó a una noia que era d’aniversari, i retornant els cors que el públic li enviava. Moments com Si ha de ser serà o Haiku van acabar de configurar una atmosfera brutal, on tothom en corejava les lletres de principi a fi. Sumat a un directe espectacular que incloïa DJ, bateria, ballarins i llums, la Julieta va tancar un show rodó cantant Full Romance, el seu darrer tema.

Un apel·latiu universal

La nit va ser més que música; va ser una autèntica festa on tothom va poder connectar amb el mood de cadascuna de les cançons. El públic, que tot i semblar reduït per l’immensitat de l’espai era gran en nombre, acollia des de grups de gent jove fins al puntual pare amb la filla petita. La Julieta va demostrar una vegada més perquè és una de les artistes més estimades del panorama musical català. Amb un repertori que barreja pop, electrònica i tocs urbans, va aconseguir que tothom es deixés portar per la màgia de la seva música.

The Catalan Dream

Però, què diferencia realment els seus concerts dels altres? No és només la música; és la festa visual que va de la mà amb cada actuació. Un equip de ballarins professionals treballen amb una sorprenent exhibició de llums; tot reunit amb una minuciosa atenció fins i tot als elements més petits de l’escenografia. El resultat final és una experiència que quedarà gravada a la memòria (i el mòbil) per sempre més.

Si te’n penedeixes de no haver viscut aquest concert, no pateixis pas; aquest tour continua. Encara queden moltíssimes dates per a gaudir dels seus concerts, i se la podrà veure en molts festivals, com el Canet Rock o el Mad Cool Festival, a Madrid.  Sense cap mena de dubte, pot parlar-se d’una nova reina del Pop Urbà.