La posada en escena de 31 FAM al Festival Observa de Sabadell no va decebre gens als seus fans. La boyband va donar  toc de sortida al concert amb la cançó SEPTIEMBRE, acompanyada d’una gran cridòria i emoció per part del públic. El concert va anar agafant forma amb Sabor a Menta i Ferrari. El grup sabadellenc va rebre un gran clam dels seus fans i la presència de les quatre ballarines a l’escenari aconseguien el combo perfecte perquè les cançons lluïssin com havien de lluir.

L’àlbum X SI ENS VEIEM EN UNA ALTRA VIDA va ser el protagonista de la nit; cançons com: Cubalitrus, HENNY, AL CANTU i PER LA BONA GENT no van faltar-hi. Els cantants van deixar un espai per les mítiques balades que tothom coneixia; Des del Dia 1 i Balada 17.

El cantant de 31 FAM, l’Eduard Freixas, més conegut com a Edi va cantar A la meva vera, on mítiques frases de la cançó van ser cridades a ple pulmóPerquè no entendreu mai el vincle que existia, no ho entendreu mai, no heu sentit això en la vostra puta vida. Si passessin tres vides, a la quarta jo també t’escolliria”.

Les col·laboracions, el més esperat pel públic 

El Good Jan, membre de la PAWN GANG va pujar a l’escenari per cantar PACTE DE FAMÍLIA. Tampoc va faltar-hi el duet de Sabadell Flashy Ice Cream per representar Bona Vida, però qui tothom esperava i no va arribar va ser la Mushka. Altres himnes del grup que tampoc van faltar durant la vetllada; Sincero, INSEPARABLES, MASSA FUM o Ferran Adrià eren algunes de les cançons que el públic desitjava escoltar.

Com era d’esperar, les cançons més famoses del grup van tenir lloc al final del concert; Valentina i Nens Del Barri van ser les grans esperades de la nit. “L’altre dia jo buscava una nena catalana, lo millor que hi ha per poder fardar” va ser una de les frases que tot el públic volia cantar.

Els sabadellencs tornaran a cantar el 31 de maig a la Festa Major de la Selva del Camp, el 6 de juliol a Canet Rock, el 26 de juliol a Mallorca i el 10 de juliol al Festival Cruïlla a Barcelona i moltes més dates.