Flashy Ice Cream han llançat un nou single, acompanyats de la vilassarenca Mushkaa, una de les més conegudes del panorama musical urbà català. Atracció Magnètica és el títol de la peça, el primer avançament del segon volum de Sempre Joves, que sortirà a la llum el pròxim 28 de juny. El projecte es dividirà en quatre volums diferents que s’aniran publicant al llarg del 2024, marcats per l’estil tan característic dels Flashy Ice Cream.

Atracció Magnètica arriba per quedar-s’hi, amb uns ritmes enganxosos a la línia del trap i el reggaeton català, que marquen l’inici de l’estiu. El single fa referència a la intensitat de l’atracció emocional i física entre dues persones quan s’agraden, amb una lletra que convida els oients a deixar-se anar i a no preocupar-se pels problemes del dia a dia. La Mushka n’és la cirereta del pastís, que amb els seus versos captivadors atrapa un cop més el públic català.

El carret dels gelats ja fa quilòmetres

Amb aquesta nova proposta, els Flashy Ice Cream reafirmen la seva posició com a referents indiscutibles de l’escena musical urbana, i consolida la seva base de fans fidels amb la fusió única de gèneres com el pop urbà, el trap, el dancehall o el rap. Així és com, amb un estil incomparable, Pol Giancana i Sneaky Flex han mostrat la seva evolució a través dels diferents àlbums. Després de trepitjar escenaris de renom, de tenir gran èxit amb les seves peces, i de fer col·laboracions amb grans artistes, ja acumulen gairebé 150 mil oients mensuals a Spotify.

El seu últim disc, Aftersun, els va valer el Premi al Millor Disc d’Urbana dels crítics d’Enderrock, consolidant encara més la seva trajectòria iniciada amb Don Gelato. Ara ho fan una vegada més: Atracció Magnètica no només és un avançament del pròxim àlbum, sinó una prova més de la seva capacitat per reinventar-se i continuar connectant amb el públic.