Una balada nostàlgica però amb sons propis del reggaeton. Inspirada en els poemes japonesos curts i expressius a Haiku, la Julieta segueix el mateix camí musical que al seu darrer single LOKURA, aquest cop fent una metàfora d’un amor tant urgent com intens. “Parla una mica de les diferències entre dues persones i de com la protagonista prefereix aquest amor com una història curta i bonica a allargar-la i destruir-la”, afirma la mateixa artista.

A Haiku, Julieta conserva la seva essència electrònica a la vegada que innova amb una lletra i una inspiració diferent. Julieta va escriure Haiku en el seu viatge a Finlàndia, i és aquest paisatge fred, propi d’un país nòrdic el que inspira l’escenari d’una ruptura sentimental en una pista de gel. Frases com “Agafats de la mà, en una pista de gel, jo vull anar poc a poc, tu vols que derrapem” il·lustren bé aquesta idea. El darrer 23 d’abril, la intèrpret va cantar el tema en directe per primer cop a El món a Rac1.

El nou tema compta també amb un videoclip propi en què es veu la cantant vestida de blanc patinant en una pista de gel. En una segona escena també podem veure-la dalt amb un cotxe amb el seu lema característic Tu juru la Ju. En aquesta balada la cantant demostra com no només té un talent innegable en els seus aguts particulars sinó també en les facetes més greus de la seva veu.

La Julieta, com a intèrpret, compositora i productora, ja és una de les figures més rellevants de l’escena musical catalana. Després de l’exitós llançament del seu àlbum 5 AM i una extensa gira amb més de trenta actuacions arreu d’Espanya, ara es prepara per a un 2024 ple de novetats amb el seu nou projecte TU JURU LA JU TOUR, el qual inclourà més de 45 concerts a tot Espanya.