El festival de música Cabró Rock ha anunciat aquest dimarts el cartell per a la seva 4a edició. El festival se celebrarà els dies 14 i 15 de juny a Vic i, després dels èxits assolits a l’última edició, arribant als 22.000 assistents, el festival anuncia el seu cartell més ambiciós. Entre els noms d’aquest any hi figuren grans bandes com Love of LesbianBuhos o La Pegatina, però el festival té també lloc per noms urbans com MushkaaFiga FlawasMaria Hein, entre altres.

Un festival replet d’actuacions molt especials

Per aquesta quarta edició, el Cabró Rock compta dos concerts molt especials:

El primer és el concert de La Pegatina, que recentment ha celebrat 20 anys de carrera, i que acaba d’anunciar que es prendrà un descans dels escenaris fins al 2026, farà el seu únic concert en un festival al Cabró Rock.

Un altre de les grans actuacions és el retorn d’Oques Grasses als escenaris, que després de dos anys de descans es presenten amb un disc nou que sortirà a principis de 2024. Serà la tercera vegada que la banda d’Osona actua al Cabró Rock.

Els artistes més urbans, també presents

Tot i comptar amb bandes clàssiques de la música en català, el Cabró Rock fa una gran aposta pels nous talents de l’escena. Bandes com Figa Flawas, Mushka, Maria Hein o Mamadousha actuaran per primera vegada al festival. Amygdala, la sensació de la música electrònica en català, s’estrenarà al festival amb un nou concepte de concert amb banda. 

A més, perquè la festa no pari, el festival comptarà amb la presència de l’humorista Guillem Estadella i amb les actuacions entre concerts dels DJs Ernest Codina, Mon DJ, Jordi Vèliz i Marc Sureda.

El cartell complet del Cabró Rock 2024
El cartell complet del Cabró Rock 2024

Un festival de noves oportunitats

Des de Cabró Rock tenen molt clara la seva importància i l’aparador que pot suposar per a nous artistes que estiguin començant. És per això que, per tal de donar suport a nous talents de l’escena, s’organitzarà un concurs on el premi serà obrir el festival, un projecte que va néixer l’any passat i que va ser tot un èxit.

Disponibilitat d’entrades

Els abonaments complets pels dos dies ja estan a la venda, i es poden comprar al web del festival. Més endavant, en una data encara per confirmar, estaran disponibles entrades individuals de dia.