La Julieta en plena actuació

Alguna Nit Tour ha anat evolucionant i creixent artísticament a mesura que la Julieta ha anat llançant noves cançons. Així, la cantant ha anat incloent-hi nous temes com No m’estima més, una col·laboració amb la Mushkaa, o les darreres cançons inèdites del seu àlbum debut: “5AM“.

Des que es va iniciar la gira ara fa sis mesos, la Julieta ha passat per alguns dels escenaris més grans del país, com ara el Festival Acústica de Figueres, el Mercat de Música Viva de Vic o les Barraques de Sitges; passant per Madrid i diverses festes majors aquest estiu. A més, el show també ha aconseguit brillar a escenaris més petits, on només ha pogut comptar amb dos dels quatre ballarins que també l’acompanyaran en aquests darrers concerts.

Fi del trajecte

Aquest novembre i desembre, en el marc del cicle de concerts Curt Circuit, el tour arriba a la seva fi amb dates a Girona, Lleida i Barcelona, on a la capital catalana ja ha penjat el cartell d’entrades exhaurides en la Sala Apolo; abans passant per Londres en un concert conjunt amb els mataronins The Tyets.

A “El Panorama” expliquem tot el que pot esperar-se en aquests darrers concerts de la gira que, tal i com ja va avançar la cantant en un “Preguntes i respostes” amb els seus fans, promet moltes sorpreses.


Tal com la Julieta anuncia presentant el tema Si ha de ser serà en els seus concerts, el públic podrà viure una barreja d’emocions, tal com la tristesa de Com aquell agost, o com les papallones d’estar enamorat amb Avions volantEns besem. També hi ha temps, però, pel divineo amb la intro de Las divinas, de la banda sonora de ‘Patito Feo’, abans d’interpretar Algun dia, o per l’eufòria total i creixent de la seqüència T’enxules, Cari i En mi coche, que va estrenar enguany al Pride de Barcelona.

Canta ella i la muntanya balla

La coreografia està magistralment dissenyada per la seva ballarina, Lola Compte, qui ha inclòs subtils referències a artistes contemporànies. Cantants com la Rosalía, la Dua Lipa o l’Angèle, les quals la pròpia cantant cita com a inspiració per a la seva música, també en són crucials.

La Lola ens confirma que també hi ha referències de reputats ballarins internacionals, com ara Zacc Milne, Pearl Whirl, Samuel Mena o Cisco, i que es troba molt inspirat en el dancehall, el qual va unir a ambdues en classes de ball d’aquest estil fa anys.

Curiosament, el moment dels ventalls de la performance de En mi coche està inspirat en la ja icònica coreografia de Antes Muerta que Sencilla de la María Isabel, guanyadora d’Eurovisió Junior 2004.

Maria Isabel interpretant 'Las Divinas'
Maria Isabel interpretant ‘Antes muerta que sencilla’
L’Ariox sap què ens porta

Tal i com vAM avançar amb la publicació del seu nou single “NS ON EM PORTA”, l’Ariox obrirà el show en els tres concerts emmarcats en el fi de la gira — un opening que promet molta màgia i intimitat, i on segurament podrem escoltar en exclusiva cançons que formaran part del seu proper projecte.

Aquest final de gira, que promet molt tant per qui ha seguit el xou fins ara, com per qui s’estrenarà veient en directe la Julieta, que podrà veure l’enorme potencial d’una artista que pot acabar emplenant els recintes més grans del país.

On veure la Julieta:

17 de novembre del 2023, Sala la Mirona, Salt, Girona.

1 de desembre del 2023, Sant Andreu de Llavaneres, Festa Major. Concert gratuït.

8 de desembre del 2023, Scala, Londres.

14 de desembre del 2023, Sala Apolo, Barcelona. Entrades exhaurides

16 de desembre del 2023, La Boîte, Lleida.

29 al 31 de desembre del 2023, Festivern, Tavernes de la Valldigna, València.

27 de gener del 2024, Nau B1, Granollers.