Portada del single 'Entre el fum', de la Cloe

Feia dos mesos que la Mushkaa creava expectació als seus fans a través de TikTok. La catalana de 19 anys havia anat fent durant mesos petites mostres de Entre el fum; un dels seus temes més esperats i que, finalment, avui mateix ha publicat. Com bé va dir la vilassarenca el passat dilluns en anunciar-ne la data de públicació, aquest single marca una “nova temporada”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MUSHKAYAYA (@mushkaaa___)

Frases com “els teus ullets deien Mushkaa per sempre, però ara estic ben sola entre calos i jerga” introdueixen l’espectador als altibaixos de l’amor. La muntanya russa d’emocions continua al llarg de tota la cançó, presentant una visió més esperançadora; més animada i amb més ritme, com bé pot escoltar-se a frases com “ara estic flex, i estic així perquè no te veo“, o bé “estic seguint la meva meta, vull brillar com Jay Z”.

Parlem de la Cloe

Alhora que la Mushkaa ha fet pública la seva última producció, la jove cantant i productora musical Cloe ha publicat un tema que s’anomena exactament igual. Malgrat la coincidència en nom i horaris, la Cloe assegura que desconeixia el nom amb què la Mushkaa pretenia titolar el seu: “Jo també em vaig quedar flipant quan ho va anunciar“, explica. Quan la barcelonina se’n va assabentar la darrera setmana, la seva cançó ja estava registrada: “ja no es podia fer cap canvi, però jo la vaig escriure fa molt de temps, i ja llavors em molava que es digués ‘Entre el fum'”, ha afegit.

Amb tot, val a dir que ens trobem amb dos singles completaments diferents, de ritmes i lletres perpendicularment oposats. Malauradament per l’artista emergent, la casualitat ha fet que la Mushkaa eclipsés part del seu propi llançament, però la seva trajectòria continua prometent com una potencial referència dins del gènere.

CLOE: Descobrint una artista

Amb la seva primera maqueta, la barcelonina de 22 anys es va presentar al Concurs de talents emergents de música urbana KLK, del qual va sortir com la flamant guanyadora. A la final, que es va celebrar a la Fira de Vilaseca (FiM), ja va demostrar que té quelcom que la fa especial i diferent de la resta.

Ara mateix es troba en ple procés de producció del que serà el seu àlbum de debut, del qual ja ens va presentar ‘Trampa, un primer senzill molt fresc i comercial que podria incloure’s dins del Funk Carioca. Amb aquest primer tema ja va aconseguir sonar a ràdios com ELS40 Urban, o iCat FM, tenint un gran impacte entre el públic més jove.

“Entre el fum”; el seu nou single.

Ara era el moment de donar un pas endavant amb el seu segon llançament; ‘Entre el fum’. Produïda per ella mateixa i en Pep Saula (Sexenni), es tracta d’una cançó molt ballable, comercial i actual, que té tota la pinta de convertir-se en el seu primer Hit, i en una de les grans sorpreses de la temporada.