Mushkaa

La Mushkaa ha fet pública la data de llançament del seu nou single: ‘Entre el fum‘.
L’artista catalana ja cantava el tema a concerts des de feia mesos, i fins i tot n’havia avançat trocets a través de Tik Tok. No ha estat fins ara, però, que n’ha confirmat la publicació a través d’Instagram i Twitter, amb unes publicacions que ha acompanyat d’un vídeo promocional. La cançó finalment veurà la llum el proper divendres, i promet ser l’inici del seu pròxim album.

La Mushkaa enamora

Després del llançament del seu primer EP, Tas Loko Mixtape, la vilassarenca Irma Farelo ha començat una etapa de grans col·laboracions. L’èxit de No m’estima +, un mix perfecte entre l’estil pop electrònic i mèlodic de la Julieta, i les barres de pur trap de la Mushkaa, va marcar un punt de partida per l’artista. La collabo entre les dues va tenir tanta tirada que fins i tot va donar pas a un trend de TiktokCat, en què es publicaven fotos de dos amics posant “Tu tan mushka ia ia jo tant Tu juru la ju”, en referència a les seves lletres.

Una nova etapa

Un mes després, la Mushkaa s’unia a la menorquina Maria Hein, qui fa poc va guanyar el premi Enderrock Balear a Millor Artista 2023, per parlar sobre el pas del “Temps”. Les bases i els sintetitzadors donaven al tema una atmosfera particular, amb una lletra que parla del desamor amb el pas del temps. “Duc tant de temps, que ja no puc més, i tu no entens, amb qui m’ho vull fer”, afirma en un dels versos.

La jove ha començat a explorar un ritme més tranquil a l’estil Balada 17, generant molta expectació amb la data de llançament del seu esperat single Entre el Fum, que finalment sortirà a totes les plataformes el proper divendres 27 d’octubre.