IZZKID i Dani6ix per fi treuen el tema que està petant-ho a TikTok; ‘No és del Brasil, però
balla la Samba, diu que s’enfada però se que li encanta…’, aquesta frase porta setmanes acumulant reproduccions sense parar. Després de la seva última col.laboració amb Mars Tennessee”, ens presenten un single que, d’una manera innovadora, agafa el pop català i li dona la volta amb elements propis del trap i una sonoritat pròxima a la samba brasilera.


Aquesta cançó aconsegueix mostrar les dinàmiques i els conflictes interiors d’una parella, mitjançant un ritme brasiler i una melodia estiuenca. Posen lletra i so a una situació que molts joves han pogut experimentar — la lluita entre la por i la inestabilitat contra l’amistat i l’amor. D’aquesta manera, fan vibrar a l’oient i es posicionen al capdavant de l’escena musical actual.

El videoclip

El duo maresmenc ha acompanyat el projecte d’un videoclip que no es queda enrere. S’han involucrat en l’estilisme del vídeo i en la direcció – a més de la producció i direcció de Miki EMEGE i Otger Gabardós. El producte audiovisual es caracteritza per un filtre retro amb colors molt vívids.

Utilitzen recursos com l’ull de peix mentre, ells com a dos amics i dues noies com amigues, expliquen la narrativa. Des dels inicis, destaquen per tenir un caràcter pròpi i allunyar-se de qualsevol etiqueta i aquest cop no ha estat diferent. El resultat és una peça autèntica i variant que no deixa indiferent.