El festival Vida està de celebració: amb l’edició que se celebrarà enguany, ja seran 10 anys de vida del festival garrafenc; i com no podia ser d’altra manera, aquests van portar un tastet d’aquest festival a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. A l’esdeveniment, que va comptar amb accés gratuït per a totes les persones que ja tenien una entrada pel festival comprada, va presentar els darrers caps de cartell.

La vesprada va tenir presentacions en viu de tres dels artistes que es presentaran enguany al festival: Ferran Palau, Sara Terraza i Socunbohemio, que van cantar al mateix escenari on es va celebrar l’Enderrock Sona per amenitzar l’espera. Alhora, els presentadors del directe que es va emetre per Twitch anaven creant-ne expectació.

Finalment, els tres grans noms que varen ser anunciats van ser Temple, Paolo Nutini i M.I.A., tres artistes destacats a escala internacional en els seus respectius gèneres.

Història i valors

El festival, que ha comptat en les seves edicions prèvies amb alguns dels artistes més destacats de l’escena internacional actual, és un bon indicador de quines seran les futures estrelles que dominin la indústria musical, tal i com va comptar amb Lana del Rey en la seva primera edició l’any 2014, o amb els catalans Manel en l’any 2016, i Alizzz en l’anterior.

El festival va destacar que aquest es basa en els valors de la sostenibilitat i en donar el millor dels tractes a tots els espectadors evitant així la massificació del festival.

L’escena catalana, també present

El cartell també comptarà amb molts noms de l’escena urbana en català, tals com la Julieta, que repeteix en el cartell d’enguany, en Mama Dousha, el qual ha tingut un gran any propulsat pel seu èxit Rikiti, o la Llum, que ha presentat recentment el seu EP NO LIGHT. Els escenaris del Vida també comptaran amb altres artistes catalans com en Guillem Gisbert, la Sílvia Pérez Cruz o la Clara Peya, que oferirà un concert amb convidats especials; i d’altres artistes de l’escena urbana espanyola, com Ralphie Choo o Alizzz.