The Tyets tornen a casa

The Tyets donen tret de sortida a una nova etapa, tornant a casa, després de la gira d’Èpic Solete que els ha portat per tota Catalunya aquest estiu. Oriol de Ramon i Xavier Coca han trencat tots els rècords possibles amb un disc històric d’or i de platí en català. Èpic Solete els ha portat a fer una gira europea aquest desembre amb concerts a Brussel·les, Berlín, Londres i Copenhaguen que culminaran el 16 de novembre de l’any que ve amb el seu debut al Sant Jordi.

L’era d’Èpic solete serà difícil d’oblidar amb un fenomen de masses inqüestionable i un que ha portat a la població catalana de totes les edats i característiques a ballar sardanes amb reggaeton. El duo va ascendir en la seva popularitat de manera espectacular, i es van convertir en el primer grup majoritàriament en català amb més d’un milió d’oients al mes a Spotify.

Tornen a casa

Però els dos artistes encara no ho havien donat tot i tornen per demostrar que el seu peak està per veure amb el llançament avui del single ‘Tornem a Casa’. El tema, amb referències a Crims, Estopa o el Canto del Loco amb una tornada purament electrònica mostra els dos joves de Mataró en un rollo de vaquer i muntant a cavall. “Tornem a casa” és un senzill amb un fort component d’electrònica i molt enèrgic, en definitiva una cançó molt ballable perfecte per la temporada de clubs d’aquest proper hivern.