Maria Fort ha estrenat aquest dimecres en primícia el seu últim EP, Batecs per minut al ‘Bar Viu’ de Gràcia. Tot i haver començat fa relativament poc, ja havia començat a destacar amb Tu tens l’estiu a dins. Ara, i després d’un any, ens presenta el seu segon recopilatori.

Primeres passes, amb veu i força

El recull està format per quatre cançons escrites per ella mateixa, i que suposen el primer projecte amb so electrònic de la jove cantant emergent. Dos dels temes que el conformen, Ara et prometo i Què serà  ja estan disponibles a les plataformes digitals amb una particularitat; inclouen un nombre de bpm o “batecs per minut”.

Ambdós temes parlen de la incertesa pròpia d’iniciar una relació afectiva amb algú. El tercer tema porta per títol Sola, on l’artista parla de la convivència amb una mateixa i amb els seus propis pensaments. Com a element afegit, a la presentació Maria Fort la va interpretar en directe.

La cançó que tanca l’EP, Tot torna, comptarà també amb un videoclip propi disponible a Youtube a partir de la setmana que ve. Durant la presentació es va poder veure un ambient familiar i molt acollidor, on els seus coneguts van poder gaudir d’aquest nou projecte de l’artista.