Amb l’arribada de la primera calorada, IZZKID i Dani6ix ja s’han encarregat de posar banda sonora als bons moments arran la sorra i el sol. El Xiringuito Mix, la darrera publicació del duo, és una reinterpretació dels millors temes del seu àlbum STEM VIUS!, ara en clau electrònica i house.

Un mix de sol sense ulleres

STEM VIUS! ha estat un punt d’inflexió per l’IZZKID i en Dani6ix — un àlbum que ara ha arribat al milió de reproduccions i que comptava amb el seu primer hit indiscutible: Van Gogh. Aquest temacle, juntament amb Sempre de Rally, Oxitocina, Stem Vius i Golfet, han estat els candidats per l’actual reedició de l’àlbum, que manté l’essència de cada tema tot afegint un ritme energètic perfecte per a qualsevol festa a la platja.

Dues perxes ben trobades

A més a més del Xiringuito Mix, que ha dotat d’un regust festival el famós àlbum dels maresmencs, els de Teià han portat una altra sorpresa. Així, han anunciat la sortida del primer merch d’IZZI6IX, dues samarretes amb què continuen portant-nos regals per molt que hagi passat el nadal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dani6ix & IZZKID (@dani6ix_izzkid)

I va caure la bomba

El duo ja havia deixat caure que aviat podriem tornar a sentir les seves veus. Prometent una “bomba“, apel·laven al propi títol del seu àlbum, gairebé picant l’ullet a l’audiència a través del seu Instagram. Avui, 17 d’abril, ja hem pogut conèixer el motiu de tanta espera i, pel que sembla, els farà continuar estant ben vius.