Mushkaa s’ha convertit aquest dimecres en la primera dona que aconsegueix un milió d’oients mensuals a Spotify cantant en català. Fins ara, els únics artistes que havien assolit aquesta fita eren els The Tyets gràcies al seu disc Èpic Solete i el seu èxit Coti x Coti. Sexe Sexy, la cançó de Mushkaa en col·laboració amb la seva germana, Bad Gyal, li ha permès triplicar els seus oients i arribar a una xifra només a l’abast dels millors. Mushkaa és ara mateix al seu prime, i la seva segona mixtape, Sexy Sensible, l’ha consolidat al capdamunt del panorama.

Més enllà d’aquests dos noms, altres artistes com Flashy Ice Cream, 31 FAM i Figa Flawas, entre d’altres, s’estan erigint com a la nova fornada d’artistes i estan culminant un procés de transició a la indústria.

D’altra banda, la presència femenina a l’escena segueix sent escassa, i costa trobar dones que sonin a les ràdios catalanes. Tot i això, noms com la mateixa Mushkaa o Julieta s’estan consolidant al panorama català amb propostes que estan ajudant a revitalitzar la música cantada en llengua catalana.