Prou que m’agrada és el primer avançament de l’àlbum debut de BALMA en col·laboració amb l’artista Ven’nus. Rere aquest projecte hi trobem dos joves barcelonins, Bernat Mola i Gerard Gamundi, que cursen el Màster de l’Escola Internacional Music Business School, i com a projecte estan tirant endavant el procés de publicació d’aquest single.

Petit gran BALMA

Aquest duet d’artistes fa anys que està immers en l’escena musical com a productors i membres d’altres grups. Han produït per MEMÉ, amb la que comparteixen l’èxit X083, amb més de 200.000 reproduccions a Spotify, o per la sabadellenca Ven’nus, amb qui han col·laborat per fer aquest senzill.

Dins del seu projecte més personal, BALMA explora el món de la música electrònica i combina diversos estils com el House, el Drum and Bass, l’UK Garage i els sons urbans contemporanis. Sota el lema “Soft bakalas”, el seu projecte emergeix amb una proposta sonora única i innovadora dins de l’escena catalana. El seu espectacle en directe inclou instruments, controladors, percussions i veu, ambientat de manera que faci sentir l’experiència d’una sessió de club. 

El primer pas

Prou que m’agrada és el primer tast del nou àlbum de BALMA, que sortirà a la tardor. Un tema molt ballable, captivador i que crea una atmosfera amb molta personalitat. És una fusió de pop-electrònica i elements que remeten a la música club dels anys 2000

La cançó explora el sentiment de l’estima que perdura després de superar una ruptura amorosa, abordant el moment en què el rencor s’esvaeix i només queda un desig sincer de felicitat per a l’altra persona. El single ve acompanyat d’un vídeo musical dirigit per Pau Cruanyes, en el qual destaquen uns globus vermells brillants en forma de cors en diversos moments. A mesura que la cançó avança i arriba el final, els protagonistes acaben disparant i desinflant aquests globus, una perfecta metàfora de la superació de l’estima cap a una altra persona.