El hit primaverenc de Boom Boom Fighters Pol·len és una cançó d’amor que parlarà d’aquelles nits màgiques d’estiu que se sap com comencen, però que acaben encara millor. El grup format per l’Oriol Pujades, en Joan Fité i en Tomàs Sánchez s’han juntat amb el mataroní Javito i el gironí Tropiko per estrenar un tema de reggae digital d’aires pop i alhora rumbers, on tractaran l’estiu, tot el que en deriva d’ell i les nits eternes que no acaben mai.

Un amor d’estiu

La cançó s’inspira en les meravelloses nits del Xiringuito X d’Empuriabrava; “saps a quina hora entres, però mai a la que sortiràs; és com anar a las Vegas”. Encara que l’estiu es resumeix en la colla d’amics, platja, música, festa i prendre el sol, el grup no obviarà el pessigolleig de dormir amb la persona que esperaves tornar a veure des de feia un any. La majoria podrà sentir-se identificat amb el que relata la lletra perquè defineix situacions ‘estiuenques’ que es viuen sovint, aixó com la qüestió que molts s’han plantejat alguna vegada: “estic enamorat/da”?

El videoclip

L’escena comença situant-se en un poble amb taules, cadires, motos i guitarres. De mica en mica, la colla d’amics va creixent i se’ls veu preparant una gran festa. Tampoc passaran desapercebudes les mirades de desig, on totes dues seran recíproques. “Que jo ja sé que sóc al·lèrgic al pol·len però m’he quedat al teu llit veient la primavera de nit, de nit” en serà una de les frases destacades.