“TAN LEN” és el darrer avenç del pròxim EP que treurà l’artista el pròxim 14 de Febrer. La cançó parla de la impotència de saber que tot caurà pel seu propi pes, però, tot i això, anar-se apropant cap al precipici voluntàriament.

Ven’nus ens explica en aquesta ocasió la sensació que patim molts humans de ser impulsius i que sigui el que hagi de ser, encara que després toqui posar el fre i fer-ho tot més lent del que esperàvem en un primer moment.

Amb aquest single, l’artista expressa les seves inquietuds a través de l’exploració sonora producte també de la la quanitat de persones amb les quals treballa en les noves produccions.La cançó esta produïda per Vernat i composta per a la mateixa Valèria amb el màstering de Jan Valls.

Seguint en la línia de la resta de portades dels últims singles, aquesta la mostra a ella quan tenia 14 anys, en format de portada com a recopilació d’arxiu. Aquesta portada té de fons una foto actual de les seves mans, i en primer pla ella acompanyada d’una persona en posició força similar a la del Titànic. D’aquesta manera exemplifica el que explica la cançó: haver-se d’allunyar d’algú.

El videoclip

Ven’nus tanca amb “TAN LEN” les estrenes prèvies al seu pròxim EP, que compta amb diverses col·laboracions, en aquest cas no com a lletristes, sinó com a productors. En referència al videoclip, creat per ella mateixa, és un recopilatori de contingut d’arxiu i d’actual, en format documental. S’introdueixen simbolismes en forma de pista del que serà el nou EP que veurà la llum el 14 de febrer.