Scorpio posant per Delirics

“M’ENXIXO” és el nou single amb què la barcelonina Scorpio ha renovat la seva discografia. Tal i com ha confirmat en un directe a Instagram previ a la presentació del videoclip, aquesta cançó formarà part d’un nou projecte, del qual encara no ha donat més detalls. Així, l’artista dona un tastet del que es podrà esperar, a un projecte amb sons més dance i electrònics, però sense perdre en cap cas els ritmes i estructura urbans.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de scorpio (@scorpio.cl)

Després d’un intens estiu amb diversos bolos, l’ex-concursant d’Eufòria ha avançat al seu directe que hi haurà bolos previs a la temporada d’estiu. Sembla que la cantant ha volgut retornar amb grans promeses.

Un escorpí de neó

La cançó es presenta amb un videoclip carregat d’influències urbanes en què tot, des de l’escenari fins l’actuació i la vestimenta, remet a l’estètica de carrer. És una oda a la nit urbanita; a les llums artificials i els cotxes sobre el terra descuidat. Entre la roba de festa i els tatuatges, així com amb la simbologia rebel de l’escorpí i les ulleres de sol, Scorpio rendeix tribut als vells mites de la nit. Abrics i botes, però també tops i diamants — els petits detalls poden apreciar-se fins i tot a la lletra del tema.

A nivell líric, són freqüents els anglicismes (rimant high i tonight amb hype i nice), i fins i tot alguna referència popular, com és el cas de “Las Divinas”, amb què s’hi veuen més clarament les seves influències. D’igual manera, també hi ha una forta presència de les expressions més pròpies del jovent català, des del “cora” fins el títol del tema: “m’enxixo” — una expressió que s’ha transformat en la forma més genuïna d’expressar la motivació.